Strak

Voorgoed jong

09.08.2012 . 13.31

Opnieuw maagd met crèmepje

Vergeet rimpelcrèmes, gooi de kleurspoeling met verbeterde grijsdekking maar weg en de wonderbra kan ook in de Zak van Max. Hét nieuwe wondermiddel om je voorgoed jong te voelen komt uit India: 18 Again, een verjongingsgel voor de vagina die je weer zo strak maakt als een maagd.

Met een swingende tv-spot wordt het crèmetje aan de man, pardon, vrouw gebracht. "Ik voel me weer als een maagd", zingt de vrouw des huizes waar haar hele familie bij zit. Met manlief doet ze een dansje, waarna oma ook meteen het web op gaat en een bestelling plaatst.

"Een primeur voor vrouwen in India", zegt Rishi Bhatia, de baas van fabrikant Ultratech tegen Campaign India. De vernauwingsgel is volgens hem uitgebreid dermatologisch getest onder vrouwen van alle leeftijden. En het is echt niet vrouwonvriendelijk, sterker nog, volgens de directeur werkt het spul zelfs emanciperend. "18 Again geeft vrouwen de kans om mondiger te worden".

Een paar maanden geleden leek een bleekmiddel voor de vagina nog het toppunt van de Indiase vrouwenemancipatie. Ondertussen maakt deze nieuwe tv-commercial de tongen los. En als het aan de farmaceut ligt, gebeurt met de lippen dus het tegenovergestelde.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app