Bah

Nachos met urine

09.08.2012 . 13.37

Ontslag na plassen over eten

Als je in een restaurant werkt en graag met eten klooit, maak in geen geval een foto van je smakeloze praktijken. Een medewerker van de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell maakte een foto terwijl hij over een bord eten heen plast en plaatste die op Twitter. Dankzij de hackers van Anonymous is nu niet alleen zijn identiteit bekend, hij is ook nog eens zijn baan kwijt.

Cameron Jankowski dacht dat het grappig zou zijn om over een schaal met nachos heen te pissen en daar een foto van te maken. Hij twitterde de foto naar controversiele zakenman Hunter Moore met de vraag "Raad eens waar ik werk" en de hashtags #nacobellgrande en #pissolympics.

Moore deelde de foto met zijn 108.000 volgers en ineens waren er een hoop mensen boos op Cameron. Die twitterde meteen excuses "Sorry dat ik jullie allemaal teleurgesteld heb, ik heb ze niet geserveerd, dat is te verdorven hahaha" en uitleg: "Ik plaste over ze heen op een plek waar niemand het kon zien en heb ze daarna weggegooid. Ze kunnen me niks maken. Ontsla me maar, het maakt me niet uit."

Hij kreeg zijn zin, want de hackers van Anonymous maakten een YouTube video met persoonlijke informatie over Cameron die ze online verzameld hadden. Cameron wiste zijn Twitteraccount, maar dat mocht niet baten, meldt de Huffington Post. Een woordvoerder van Taco Bell heeft laten weten dat de grap onacceptabel te vinden. De wildplasser is op staande voet ontslagen.

Cameron had het nieuws wat beter moeten volgen, want drie weken geleden zette een medewerker van Burger King een foto online waarop te zien is hoe hij met zijn voeten in de sla stampt. Ook hij moest zijn grap met ontslag bekopen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app