Gemeen

Worst met schroeven

09.08.2012 . 20.09

Zwitsers stadje zoekt hondenhater

De politie van het Zwitserse Grenchen zoekt met man en macht naar een hondenhater die worsten met schroeven erin rondstrooit. Dat gebeurde twee jaar geleden ook al in het stadje, maar de dader is nooit achterhaald.

Een aantal honden heeft van de worsten gegeten, en dat is maar net goed gegaan. De 11-jarige labrador Faro was het eerste slachtoffer. Na het eten van een sappige worst tijdens het uitlaten begon de hond heel raar te doen. Het sein voor zijn baasjes om te kijken wat er aan de hand was. Na de vondst van stukken worst met schroeven werd meteen de politie erbij gehaald, die vonden nog veel meer van dit soort worsten in het stadje.

Dat de hondenhater echt een pesthekel heeft aan de viervoeters, blijkt uit het feit dat er na meerdere schoonmaakacties steeds weer nieuwe worsten opduiken. De politie verzamelt ze en hoopt DNA van de dierenbeul te kunnen vinden. Er is al een verdachte in beeld, maar de politie moet nog voor bewijs zorgen, schrijft Grenchner Tagesblatt.

Met Faro gaat het intussen alweer iets beter, vertelt het baasje aan Blick. Bij een operatie werden twee schroeven uit zijn maag gehaald.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app