Woedend

Vijftig handtassen

11.08.2012 . 17.00

Man steekt spullen ex in de fik

De vrouw van Darrell Plews ging er vandoor met een ander, en dat kon de 44-jarige man uit Wakefield niet hebben. Uit woede stak hij haar trouwjurk en peperdure designspullen in de fik. "Dat luchtte op", zei hij voor de rechtbank.

De 35-jarige Michelle had tijdens een vakantie in Gambia nieuw geluk gevonden en wilde scheiden van Darrell. Die probeerde dat te voorkomen, maar al zijn smeekbeden via sms bleven onbeantwoord.

Darrell ging door het lint toen hij hoorde dat zijn vrouw naar Gambia was gereisd om met haar nieuwe vlam te trouwen. Nadat hij uit woede eerst haar trouwjurk in de hens had gestoken, gooide hij ook haar dure spullen op het vuur. Het ging om zeker vijftig tassen, honderd paar schoenen en een flink aantal andere accessoires van topmerken als Gucci en Vivienne Westwood, schrijft Daily Mail.

Al met al een kostbaar kampvuur, dus. In die zin komt Darrell er nog goed vanaf met de schadevergoeding van maar 6.500 euro die hij zijn ex volgens Yorkshire Post moet betalen. Hij kreeg ook nog een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app