Kort lontje

'Wilde niets jatten'

12.08.2012 . 17.59

Ziedende winkelier overrijdt knul

Een medewerker van de Amerikaanse winkelketen Walmart ging door het lint toen hij dacht dat een tiener dvd’s had gestolen. Zelfs nadat bleek dat de jongen niks had gejat, was de woedeaanval nog niet voorbij. De man sprong in zijn auto en reed de 18-jarige scholier omver.

De 33-jarige Lance Ferguson was aan het werk in een filiaal in Texas toen hij Dominique Mason bij de dvd-hoek zag rondhangen. Ferguson voelde nattigheid en viel uit tegen het joch. Die zei dat hij helemaal niks wilde pikken, maar dat ging er niet in bij de withete Ferguson. Toen Mason de winkel uitliep, rende hij achter hem aan, sprong in zijn auto en reed de jongen omver. "Ik wil je nooit meer in mijn winkel zien", riep de chauffeur hem na.

Mason moest naar het ziekenhuis vanwege rugklachten. Uiteindelijk vielen zijn verwondingen mee. Ferguson ontkende het voorval, maar uit beelden van de bewakingscamera’s bleek dat hij toch even was weggeweest met zijn auto. Hij is zijn baantje bij Walmart kwijt en moet volgende week voorkomen, meldt The Smoking Gun.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app