Idioot

Schoorsteen

12.08.2012 . 19.18

Klem in buis door groene mannetjes

Een 27-jarige Deen heeft ruim twaalf uur vastgezeten in een schoorsteen van een bankgebouw. De man hoorde van groene mannetjes dat daar een deur zat die hem toegang zou geven tot het paradijs. Zover is hij nooit gekomen, hij bleef steken in de smalle schoorsteenpijp.

De man had al vijf dagen zijn broodnodige medicijnen niet geslikt, wel had hij amfetamine tot zich genomen. Na twee doorwaakte dagen hoorde hij van mysterieuze groene mannetjes dat in een van de schoorstenen van een bankgebouw in de Deense stad Frederiksberg een deur naar het paradijs was. Ondanks zijn hoogtevrees ging hij op onderzoek uit.

Dat pakte voor hem niet al te best uit. Hij kwam klem te zitten in de smalle buis. Na wat wringen kon hij zijn mobieltje tevoorschijn halen voor hulp, maar het duurde toen nog een hele tijd eer de politie hem wist te vinden. De man wist niet precies waar hij zat. Er moest een speurhond aan te pas komen om de juiste schoorsteen te traceren. Nadat de brandweer een opening had gemaakt aan de onderkant van de schoorsteen, kon de man worden bevrijd.

De man heeft volgens Ekstra Bladet een paar schaafwonden aan zijn avontuur overgehouden. Van de groene mannetjes ontbreekt ieder spoor.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app