Dronken

Taylor Swift

14.08.2012 . 13.29

Bezopen Mr. Crocs basht politie

De 51-jarige George Boedecker, mede-oprichter van het bedrijf achter die suffe Crocs, is helemaal binnen. En waarom zou je dan nog respect hebben voor de politie? Boedecker werd in de Amerikaanse staat Colorado kneiterlam aangetroffen achter het stuur van zijn Porsche. Toen agenten hem om uitleg vroegen, liep het compleet uit de hand.

De multimiljonair kwam eerst met het lulverhaal dat niet hij, maar zijn 'vriendin' Taylor Swift had gereden. Na een ruzie zou ze eruit zijn gesprongen. "Ze is echt fucking beroemd. Weet je wie Taylor Swift is?", zei Boedecker volgens The Smoking Gun. De countryzangeres zou een nabijgelegen weiland in zijn gerend. "Dat wijf is knettergek."

De naar drank stinkende Boedecker ging pas echt los toen hem naar zijn adres werd gevraagd. "Ik heb godverdomme wel zeventien huizen. Ik begin die klotevragen zat te worden." Ook in wat testjes om vast te stellen of hij gedronken had, had hij geen zin. "Flikker op met je opdrachtjes."

Boedecker werd in de boeien geslagen. "Neuk jezelf in je reet", beet hij twee agenten toe. "Jij bent echt een klootzak. Vanaf nu ben je mijn vijand", kreeg een ander te horen. "Ik hoop dat je sterft!" De zakenman verzekerde de agenten ervan dat hij ze zou laten ontslaan. Wij geven hem weinig kans.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app