Vreemdgaan

Minnares wordt gek

15.08.2012 . 10.52

Dood geveinsd om chick te lozen

De droom van Michael P. Ward, een stoere Amerikaanse marinier met vrouw en kinderen, kwam in vervulling toen hij bevelhebber werd van een onderzeeër. Maar een affaire gooide roet in het eten. Vooral de manier waarop hij er een einde aan proberen te maken, was niet zo netjes.

Michael zette zijn eigen dood in scène. Dat deed hij niet goed genoeg, waardoor hij zijn droombaan kon vergeten.

De 43-jarige Ward had zijn minnares wijsgemaakt dat hij bij de geheime dienst zat. Het gewoon uitmaken was blijkbaar geen optie en daarom besloot de marinier als Bob, een verzonnen collega, een overlijdensmailtje naar de vrouw te sturen. Daarbij kwam zijn mysterieuze nepbaan goed van pas.

"Hij heeft me gevraagd om contact met je op te nemen als dit ooit zou gebeuren", schreef 'Bob'. "Het spijt me heel erg, maar Michael is dood. We hebben alles geprobeerd om hem te redden. Meer kan ik niet zeggen. Ik vind het verschrikkelijk dat het zo is gelopen."

De 23-jarige minnares was kapot van verdriet en reed met familieleden naar het huis van Ward in Virginia. Ze wilde hem de laatste eer bewijzen, maar hoorde van de nieuwe eigenaar dat haar liefje springlevend was. Hij was voor zijn nieuwe job verhuisd naar Connecticut.

Zwanger

De vrouw werd helemaal gek en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Daar werd vastgesteld dat ze zwanger was. Later kreeg ze een miskraam. Woedend stapte de minnares vervolgens naar de media. "Ik ben niet uit op wraak", vertelt ze aan The Day. "Ik wil gewoon dat iedereen weet hoe Michael echt in elkaar steekt. Hij verdient die baan niet."

Dat waren Wards leidinggevenden volledig met haar eens.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app