Oeps

Kogel in kont

15.08.2012 . 19.33

Man knalt zichzelf neer in bios

Een man uit de Amerikaanse staat Nevada laat zijn geweer voortaan hopelijk thuis. Hij schoot zichzelf tijdens een bezoekje aan de bioscoop namelijk per ongeluk in z'n billen.

Tijdens een vertoning van de nieuwe film The Bourne Legacy verschoof de man in zijn stoel, waarop zijn geweer uit zijn zak gleed. Toen het wapen op de grond viel, ging het af. De kogel kwam helaas wel in z'n bil terecht. Verder raakte er niemand gewond, meldt Yahoo News.

De zelfverminker stond meteen op, bood zijn excuses aan en maakte zich uit de voeten voordat de politie er was. Later dook hij op bij een ziekenhuis in Reno, waar hij werd behandeld voor de schotwond, die niet levensbedreigend was.

Degene die de politie belde, had het over zeven of acht kogels, maar agenten stelden vast dat daar niets van klopte. De paniek in de bioscoop viel mee. Maar vijf mensen hadden het überhaupt meegekregen, schrijft Reno Gazette-Journal.

De 56-jarige bioscoopganger had een vergunning voor het wapen, maar waarom hij het op zak had in de bioscoop is een raadsel. De politie heeft laten weten het verhaal van de man te gaan onderzoeken.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app