Er is beeld van

Begon met 'n smsje

17.08.2012 . 12.37

Lerares had orgie met leerlingen

Brittni Colleps (28) gebruikte haar baan als lerares Engels op een middelbare school in het Amerikaanse Texas vooral om aan haar trekken te komen. Het begon ermee dat de vrouw leerlingen onschuldige sms'jes stuurde, maar al gauw ging het nog maar om één ding: seks. Van orgies tot filmpjes van privésessies met seksspeeltjes, niets ging Colleps te ver.

"Ze zei dat ze naar me smachtte.. Dat ik iets had wat zij wilde", vertelde een van de vijf jongens voor de rechtbank. Colleps, getrouwd en moeder van drie kinderen, stuurde hem op een zeker moment wel 100 berichtjes per dag. Later kwamen daar ook pikante filmpjes en foto's bij. Niet echt verrassend voor een "meisje waarbij wat seks betreft alles kan".

Al gauw doken de twee samen de koffer in. Vijf keer hadden ze seks, waarvan vier keer met andere jongens erbij. De 'slachtoffers' waren trouwens wel meerderjarig, maar ketsen met je scholieren is 'not done' in Texas. Een van de illegale orgies werd opgenomen.

Colleps wist niet waar ze moest kijken toen het filmpje werd vertoond in de rechtszaal, schrijft Fox News. Haar gezicht was niet te zien, maar de tatoeage op haar onderrug liet er geen misverstand over bestaan dat zij het was. Als ze wordt veroordeeld, moet Colleps misschien wel 20 jaar de cel in.

De vrouw houdt vol onschuldig te zijn. Haar echtgenoot, een soldaat in het Amerikaanse leger, is in ieder geval niet van plan om haar aan de kant te zetten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app