Boos

Joyride

18.08.2012 . 09.11

Pa zet zoon in gevangenis

De vader van een 14-jarige tiener uit Brevard County heeft het even helemaal gehad met zijn zoon. De puber wilde zijn vier jaar oudere vriendinnetje imponeren door er met de auto van zijn pa vandoor te gaan. Lullig voor alle partijen: de autodate eindigde letterlijk en figuurlijk in het water.

De moeder van de jonge joyrider kon alleen maar blij zijn dat haar zoon en zijn liefje levend uit de auto zijn gekomen. "Ik ben dolgelukkig dat de twee zo slim zijn geweest om zich meteen uit de zinkende wagen te wurmen. We hebben al het geluk van de wereld dat we vandaag niet naar een begrafenis hoeven," zegt ze bij CFNews13.

Pa was minder enthousiast over de actie. Hij heeft zijn zoon aangegeven bij de politie en hoopt dat ze hem flink onder handen nemen en de plaatselijke agenten lijken niet te beroerd om daarbij te helpen. "We hebben hier te maken met een gestolen voertuig, dus diefstal is één. Daar komt bij dat hij huisarrest had, overtreding nummer twee. Tenslotte heeft hij tijdens de joyride behoorlijk wat verkeersovertredingen begaan en daar gaat hij ook voor opdraaien," aldus agent Jesse Eakins. De ouders hebben de jonge casanova inmiddels afgeleverd bij de jeugdgevangenis.

Waarom de vader van de jongen totaal over de zeik was, werd al snel duidelijk toen de auto uit het water werd getakeld. Er bleek voor honderden dollars aan computerapparatuur in de compleet geruïneerde Dodge te liggen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app