$ 30.000

Katsjinggg

17.08.2012 . 19.08

Rijk worden van een plasje kots

Een bezoekster van een concert van oudemannenrockband Whitesnake liep verwondingen op toen ze in op het concertterrein uitgleed over een plakkaat kots. Ze moest naar de Eerste Hulp en miste het begin van het concert van de ouwe rockers. Je raadt het al: ze heeft een vette schadeclaim ingediend.

De 39-jarige Lindy Butcher uit Cwmcarn in Wales was popelend naar Newport gegaan om haar jeugdhelden te zien optreden. Maar vlak nadat ze de concertzaal was ingelopen, smakte ze tegen de grond. "Het was vreselijk", zegt ze tegen Daily Mirror. "Je verwacht niet dat je in iemand anders zijn kots valt."

Een andere hardrockfan plukte haar van de grond en bracht haar naar de EHBO. Daar moest ze worden gedesinfecteerd, waardoor ze de eerste paar nummers van de band miste. Lindy heeft een schadeclaim ingediend van ruim 30.000 euro. Ze heeft na haar slippartij behoorlijke last van haar knieën, haar nek doet pijn en de spieren in haar borstkas doen raar. Dat ze het geld voor haar kaartje terugkreeg is voor de gevallen Whitesnakefan alleen maar een doekje voor het bloeden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app