Voedselbon

Geen bier

18.08.2012 . 12.32

Idioot steekt winkelier in gezicht

Een klant van een winkel in New York ging helemaal door het lint toen een winkelbediende hem geen bier wilde verkopen. De man wilde betalen met een voedselbon, maar daar kan geen bier voor worden gekocht. De klant liep schreeuwend weg en kwam later terug met een mes waarmee hij de winkelier in zijn gezicht stak.

Volgens de gewonde winkelier Mutahar Murshed Ali had de man, die straalbezopen was, voor hij naar binnen ging geld aangenomen van een minderjarig meisje. Waarschijnlijk wilde hij een slaatje slaan uit de deal. Hij zou het bier betalen met de voedselbon en het geld van het kind in zijn zak steken. "Maak me niet kwaad en geef me het bier", had de agressieve man nog geroepen, maar Ali hield voet bij stuk.

Nadat de man vloekend en scheldend was weggelopen, kwam hij even later terug, trok zijn mes en sprong op de nietsvermoedende Ali. Die werd in zijn gezicht gestoken en moest hevig bloedend naar het ziekenhuis. "Het ging razendsnel", zei Ali tegen New York Daily News. Buurtbewoners kijken niet op van het incident. Het gedeelte van de wijk in Brooklyn waar de winkel is, staat bekend als zeer gewelddadig. De dader is nog niet gepakt.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app