Tattoo

Interview

17.08.2012 . 21.27

Het meisje achter het kontgat

Het meisje dat breed lachend haar poepertje liet tatoeëren, is binnen no time een enorme internethit geworden. Iedereen wil nu weten wie het meisje is die bij die opgeleukte anus hoort. Ze gaf zich bloot aan Broward-Palm Beach New Times over haar levensdoelen en de liefde.

Dat Maria Louise Del Rosario zo’n losgeslagen projectiel is, is de schuld van haar vader. “Hij misbruikte me jarenlang. En omdat ik zo heb moeten lijden, mag ik nu doen waar ik zin in heb." 

Haar roem heeft ze eigenlijk te danken aan een doorgesnoven vriendje die ‘m niet omhoog kreeg, waardoor ze noodgedwongen porno ging kijken. Voor de televisie werd haar anale fixatie geboren. 

Later liet ze ene Vince haar poepgat markeren met een dikke stift. Leuk, maar niet het echte werk. Dus liet ze zijn krabbel vereeuwigen in de tattooshop. Het hele gebeuren moest worden gefilmd, en iedere klik leverde een dollar op. De vernietigende reacties maakten haar heel verdrietig, totdat ze ontdekte hoeveel mensen haar filmpje hadden bekeken: katsjing! Vriendje Vince koos al snel het hazenpad, want iemand met een anustattoo - daar zag hij geen serieuze toekomst in.

Maria's volgende vriendje Rockwood vond het niet zo leuk dat er 'Vince' op haar anus stond, dus veranderde ze de tattoo in zijn naam. “Als het uit zou gaan, stond er "I rock wood in my ass," aldus Maria. Goeie oplossing, zeker omdat ze in de bak belandde dankzij Rockwood. Daar werd ze door haar medegevangenen 'dick shit' genoemd, maar ze snapt nog steeds niet waarom.

Naast het halve miljoen dat ze heeft verdiend met haar beroemde poepertje, onderhoudt ze zichzelf met een baan in een garage. Ze wil automonteur worden. En naaktmodel. Oh ja, en ze gaat een boek schrijven. 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app