Foto's

Voogdij

18.08.2012 . 11.39

Ruzie om kleuter met nepborsten

De ouders van de 4-jarige Maddy Jackson vechten een stevig robbertje om de voogdij over hun kind. Pa Bill Verst vindt dat moeder Lindsay Maddy exploiteert. Ze reist stad en land af om de kleuter mee te laten doen aan schoonheidswedstrijden voor kinderen, en daarbij is haar niets te gek.

Zo werd Maddy op slag een kleine beroemdheid door haar deelname aan het programma Toddlers & Tiaras, een soort van talentenshow voor jonge kinderen. Maddy moest de rondborstige zangeres Dolly Parton voorstellen. Lindsay had haar dochter opgemaakt en uitgedost met neptieten en een vals achterwerk.

Lindsay vond het zelf heel hilarisch, maar voor Bill was het wel de druppel. Hij was het zat dat zijn dochter van de ene naar de andere wedstrijd werd gesleept en spande een rechtszaak over de voogdij aan. Hij vindt dat Maddy geseksualiseerd en geëxploiteerd wordt door haar moeder. Die doet tegenover Radar Online haar beklag.

Want met Bill is ook het een en ander mis. Zo is hij ooit veroordeeld voor rijden onder invloed en het in gevaar brengen van een kind. Lindsay vindt dat het haar recht is om Maddy mee te laten doen aan allerlei verkiezingen en talentenjachten. Bovendien vindt haar dochter het leuk om met valse tieten en een namaakkont op het podium te staan. Dat zegt ze zelf, houdt Lindsay stug vol.

  •  
Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app