Slaan

Niet knijpen

21.08.2012 . 15.35

Oppasmoeders laten kids vechten

Drie oppasmoeders uit het Amerikaanse Dover zijn maandag opgepakt. De dames hadden vechtende koters tegen elkaar opgestookt en aangemoedigd om te knokken. Natuurlijk staat alles op video.

De politie van Dover wil de video niet vrijgeven omdat het allemaal nog schokkend is. Op de beelden is te horen en te zien hoe Tiana Harris (19), Lisa Parke (47) en Estefania Myers (21) twee driejarige kinderen aanmoedigen om te vechten.Volgens agent Tim Stump is te horen dat een van de kleuters niet mee wil doen. “Hij wordt door een van de volwassenen terug in de knokpartij geduwd", vertelt Stump aan CBS Philly.

In de video is ook duidelijk te horen wat de regels waren. Als een van de kinderen klaagt dat hij wordt geknepen, krijgt de ander te horen dat er niet geknepen mag worden, alleen geslagen.

De drie vrouwen hebben een waslijst aan aanklachten aan hun broek hangen waaronder het in het gevaar brengen van kinderen en samenzweren om een criminele daad te verbergen.

Het incident gebeurde in maart, maar kwam maandag onder de aandacht toen de kinderopvang een avond organiseerde voor ouders met vragen over de gebeurtenissen. De vergunning van de opvang is ingetrokken tot aan een hoorzitting.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app