Bloedlip

Naakt opgepakt

22.08.2012 . 15.18

Knokpartij na partnerruil

Swingersfeestjes maken meer kapot dan je relatie goed kan maken. Een stel uit Florida heeft dat aan den lijve ondervonden.

De politie in Spring Hill, ten westen van Orlando, moest het naakte koppel uit elkaar halen toen ze elkaar woedend in de haren waren gevlogen.

De 39-jarige Tina Michelle Norris was kwaad op haar 17 jaar oudere vriend James Albert Barfield, omdat hij het bed in was gedoken met een andere vrouw. Dat zij zich ondertussen had laten verwennen door twee mannen, was voor haar blijkbaar geen verzachtende omstandigheid. Barfield maakte daar juist wel weer een probleem van.

De vrouw was katjelam, nog poedelnaakt en er viel nauwelijks met haar te praten, zegt de politie tegen Hernando Today. Ze weigerde ondertussen om zich aan te kleden. Die moeite had de man ook nog niet genomen. De twee hebben een rare relatie, zou een getuige hebben verteld. Die getuige had overigens geen idee waardoor de ruzie precies was ontstaan.

Norris hield aan het partnerruilgevecht een bloedende lip over. Haar vent zat onder de krassen van haar nagels. Ze mochten allebei mee naar het bureau. Of ze toen wel weer aangekleed waren, is onbekend.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app