Leugens

Charlie Rogers

24.08.2012 . 09.49

Lesbo liegt over aanval homohaters

Nadat een openlijke lesbische vrouw in Nebraska in haar eigen huis werd afgetuigd door een groep homohaters, kwam er steun uit heel de VS. Charlie Rogers is nu echter van haar voetstuk gevallen. De vrouw heeft alles verzonnen, zo laat de politie weten.

Op 22 juli drongen er volgens de 33-jarige voormalige basketbalspeelster drie mannen haar huis binnen. Ze kleedden haar met geweld uit. Daarna werd ze vastgebonden, krasten ze anti-homo leuzen op haar lichaam en probeerden ze de vrouw en haar huis in de fik te steken.

Met dat aangrijpende verhaal meldde Rogers zich bij de lokale politie. Al snel werd er geld voor haar ingezameld door een liefdadigheidsorganisatie en steunden mensen haar via onder meer Facebook. Maar nu vertelt de politie dat het bewijsmateriaal helemaal niet klopt met haar verhaal en dat ze het verzonnen heeft. Bovendien veranderde ze haar verhaal tijdens politieverhoren, wat ook verdacht overkwam.

Zo had ze verteld dat ze in bed werd vastgehouden en mishandeld, maar was haar beddengoed onberispelijk en wees niks op een worsteling. Ook werd er geen spoor van bloed gevonden. Er lagen wel witte plastic handschoenen. Rogers ontkende dat die van haar waren maar haar DNA zat erop aan de binnen- en buitenkant. Ook de wonden op haar lichaam waren volgens een deskundige door de vrouw zelf toegebracht.

Rogers werd deze week opgepakt wegens het liegen tegen de politie maar is inmiddels weer tijdelijk vrij, meldt CNN.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app