Strand

Hard kreunen

24.08.2012 . 07.30

Koppel sekst tussen de kinderen

Op het strand van de Engelse badplaats Brighton is het altijd gezellig. Badgasten en spelende en zwemmende kinderen vermaken zich er prima. Net als een anoniem koppel dat deze week besloot openlijk te gaan liggen seksen. Gewoon in het daglicht, midden tussen de dagjesmensen. Kan gewoon.

Geschokt keken de strandgasten toe hoe de vrouw bovenop de man ging liggen, en niet om gewoon te knuffelen. Na een tijdje kwam er een groepje mannen bijstaan, van wie eentje zelfs probeerde of hij mee mocht doen met de pret.

De twee waren er ook al vroeg bij, ze deden het rond negen uur ‘s morgens. De vrouw kreunde ook nogal hard waardoor er nog meer aandacht werd getrokken van nietsvermoedende strandbezoekers. De aanwezigen stonden erbij en keken ernaar, al werd een te nieuwsgierig jongetje snel weggetrokken door zijn moeder.

Het stuk strand naast de bekende pier is niet bedoeld voor naaktrecreatie. Pas aan de andere kant van de pier liggen nudisten, al wordt daar openlijke seks ook niet gewaardeerd. De gewaarschuwde politie gaf het koppel een boete, een straf die volgens toeschouwers veel te mild was. Volgen hen hadden de twee opgepakt moeten worden voor het ranzige tafereel, schrijft Daily Mail.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app