Poppenkindjes

Vrouw draaft door

24.08.2012 . 19.46

Man ontvlucht poppenhuis

De Britse Alice Winstone uit Cardigan heeft haar huis omgetoverd tot een waar poppenhuis. Ze heeft bakken met geld uitgegeven aan vijftig poppen die ze verzorgt alsof het haar echte kinderen zijn. Haar man werd er gek van en is er vandoor gegaan.

Toen de moeder van vijf kinderen een paar jaar geleden kreeg te horen dat ze vanwege een bloedziekte geen kinderen meer kon krijgen, was ze zo teleurgesteld dat ze haar troost begon te zoeken in poppen. Ze gaf inmiddels al ruim 15.000 euro aan uit haar verzameling realistisch uitziende poppen. Het werd langzaam een obsessie. Toen Alice wilde dat sommige poppen mee naar bed gingen, was de maat vol voor haar man Chris. Hij ontvluchtte het poppenhuis. Pop Rhys heeft zijn plaats in bed ingenomen. Hij kostte Alice 1500 euro.

Alice heeft een dagtaak aan de verzorging van haar nepkinderen. Ze doet alles met ze en neemt ze zelfs mee de straat op. "Niets kan tussen mij en de poppen komen", zegt ze tegen Daily Mail. Van haar vijf echte kinderen wonen er nog drie thuis. Haar ex komt nog geregeld langs om die te bezoeken. "Natuurlijk hou ik het meest van mijn echte kinderen. Ik ben niet gek", zegt Alice. Er zijn toch een hoop mensen die daaraan twijfelen.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app