Dildo in mond

Seksshow op de weg

25.08.2012 . 11.24

File door man met vibrator in kont

De 45-jarige Brian Wutschke uit het Amerikaanse Farmington was zijn seksuele driften niet helemaal de baas. Met een vibrator in zijn achterste en een dildo in zijn mond gaf hij een hele seksshow weg, middenin het verkeer.

Een vrouw belde de politie omdat de man met zijn act het verkeer ophield. Wutschke had lak aan de toeterende automobilisten achter hem en hapte vrolijk verder aan zijn seksspeeltjes Toen de politie de man van de weg had geplukt en de bus doorzocht, kwamen agenten naast de dildo ook allerlei vrouwenslipjes tegen. Toen ze Wutschke fouilleerden, hoorden ze een trillend geluid uit hem komen. De geilneef bekende dat hij een genotsstaaf bij zichzelf had ingebracht.

Dienders van de plaatselijke gevangenis haalden de staaf uiteindelijk tevoorschijn toen ze Wutschke incheckten voor een nachtje in de cel. Volgens TwinCities.com durfde niemand van het gevangenispersoneel de vibrator uit te zetten. Het ding schijnt de hele nacht getrild te hebben. "Hier wordt nog lang over nagepraat", zei politieagent Eric Anderson.

Wutschke zit nu vast voor onfatsoenlijk gedrag in het openbaar en het in bezit hebben van obsceen materiaal.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app