Aanvallen

Ontvoeren

27.08.2012 . 07.35

Amish-boefje gaf slaven seksles

We wisten al dat sektes boordevol gekkies zitten. Neem Tom Cruise met zijn Scientology. Maar het kan altijd nog een stapje erger. Zestien leden van een Amish-sekte zijn ervan beschuldigd een aantal afvallige leden te hebben geterroriseerd in het Amerikaanse Ohio.

Terroriseren? Hoe dan? Belletje lellen? Nee, het ging veel verder dan een potje jennen. Samuel Mullet Sr., leider van de bizarre groep, gaf opdracht aan zijn leden de afvalligen aan te vallen of zelfs te ontvoeren. De geliefde Amish-baarden werden afgeschoren en vrouwen werden ook kaalgeknipt.

Mullet Sr. liet het niet alleen daarbij. Op zijn nederzetting in Ohio had hij de leiding over 18 Amish-families, die hij het leven zuur maakte, meldt New York Times. Onderdanen die niet luisterden werden dagen tot weken opgesloten in kleine kippenhokken. Als ze hierna nog hun lesje niet hadden geleerd, kregen ze ook nog een paar tikken met houten roeispanen.

Toch had Mullet Sr. op sommige fronten het beste voor met zijn slaven. Wanneer koppels niet tevreden waren over hun seksleven, konden ze altijd bij de boze man terecht voor oprecht advies. Zo nam hij de vrouwen in huis om ze de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Fijne vent.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app