Amai

Liever praten

27.08.2012 . 15.03

Vlaming houdt niet van rampetampen

Seks hoeft van de Vlaming niet zo. Onze Zuiderburen hebben het veel te druk om hun relatie in stand te houden met andere dingen. En het werkt nog ook, want 79 procent zegt nog altijd verliefd te zijn op zijn of haar partner.

Het magazine çava? deed onderzoek naar de stand van zaken in het Vlaamse liefdesleven, meldt Wat blijkt? Lekker praten, of klappen op z'n Vlaams, blijkt de beste remedie tegen de beruchte sleur. Ook trouw, dezelfde interesses en romantiek doen het goed. Maar 2,9 procent zegt seks het belangrijkste te vinden in een relatie.

De lage sekscijfers blijken niet te wijten aan de mannen. Van de Vlaamse heren ziet 47 procent seks wel als het wondermiddel op liefdesgebied. Alleen een complimentje doet het met 50 procent nog beter. Ook vinden de mannen het prettig om even met rust gelaten te worden.

De complimentjes doen het ook bij de vrouwen goed. Zo'n 63 procent vindt een schouderklopje helemaal het einde. Steun in het algemeen en hulp in de huishouding worden ook enorm gewaardeerd.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app