Boos

Aan de waslijn

29.08.2012 . 19.42

Man stopt rotje in kont buurjongen

De 54-jarige Stephen Gregory had het afgelopen jaar kennelijk een klote Halloween achter de rug toen een buurjongen voor de deur stond voor een trick-or-treat. Gregory nam de jongen te grazen, gaf hem een flink pak slaag en hing hem uiteindelijk aan de waslijn. Alsof de arme jongen nog niet bang genoeg was, stak de knorrepot ook nog brandend vuurwerk in zijn kont. Voorlopig kan de brombeer uit het Engelse Derbyshire in de cel tot rust komen.

Het bizarre voorval gebeurde afgelopen Halloween al, maar details zijn vanwege de lopende rechtszaak nu pas duidelijk geworden. Rechter Michael Cullum in de Daily Mail: "Dit is de meest krankzinnige reactie van iemand die ik ooit heb meegemaakt. Dat Gregory het allemaal wegwuifde als een hilarisch 'lesje' voor de 15-jarige puber maakt het er allemaal niet beter op."

De explosie van knorrepot Gregory zou veroorzaakt zijn door de hond des huizes. Die begon te blaffen nadat er langdurig werd aangebeld. Woedend als hij was ging Gregory achter de jongen aan om hem een paar blokken verder in zijn kraag te pakken. Vervolgens trok hij zijn broek naar beneden, gaf hij hem er flink van langs, hing hij de jongen aan de waslijn en stopte hij een brandend rotje tussen zijn billen (die er maar net op tijd uitgehaald kon worden).

Volgens de moeder van de tiener was het arme schaap volledig in paniek. "Toen hij thuis kwam was mijn zoon hysterisch. Hij stond te rillen als een rietje, kwam niet uit zijn woorden en hij hapte naar adem."

Gregory mag het dan bekopen met 14 maanden celstraf. Komend jaar zal hij ongetwijfeld verlost zijn van de lolbroeken uit zijn buurt.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app