Vertraging

Postbode uit de hel

29.08.2012 . 21.02

Vrouw vindt halfdode vriend in doos

Hu Seng wilde zijn vriendin een zeer speciaal pakketje sturen. En niets is zo speciaal als jezelf, dacht hij, dus klom de Chinees in een grote doos die hij vervolgens door een vriend op de bus liet doen. Helaas raakte de koerier hopeloos verdwaald, waardoor het feestpakket bijna Sengs doodskist werd.

De koerier zou het pakket afleveren bij het kantoor waar de vrouw werkt, in Chongqing in het zuiden van China. Ondanks zijn goed voorbereide plan, raakte Seng tijdens de drie uur durende tocht in ademnood. Zijn zorgvuldig uitgekozen, extra stevige doos bleek een miskoop. Wat de romanticus ook probeerde, het was onmogelijk om er een luchtgaatje in te prikken.

Het is hem wel gelukt om zijn vriendin te verrassen. Toen de koerier na veel gezoek het juiste adres had gevonden, moest Seng volgens Daily Mail worden bijgebracht door de hulpdiensten.

Klagen bij de koeriersdienst had geen zin voor Seng. Als het bedrijf had geweten wat er in de doos zat, was het pakket geweigerd. Mensen moeten, net als levende dieren, vervoerd worden in speciale containers zodat ze kunnen ademen, zegt een woordvoerder.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app