SM

Wurgcontract?

31.08.2012 . 18.47

Seksslavin klaagt meester aan

Een Italiaanse vrouw klaagt haar echtgenoot aan wegens mishandeling. Zeven jaar lang moest ze al zijn seksuele wensen inwilligen op basis van een contract dat ze had getekend, net als in de bestseller Fifty shades of grey. Nu wil de vrouw van haar man af.

In 2006 trouwde ze met haar tien jaar oudere vriend, aldus The Daily Telegraph. De vrouw uit Padua, destijds 24, tekende een contract waarin stond dat ze op seksgebied onderdanig aan haar vriendje zou zijn en alles zou doen wat hij van haar verlangde.

In het document stond dat de man de 'meester' was van de vrouw en dat ze zich moest opstellen als zijn slavin. Zo stond er: 'De slavin stemt ermee in om de meester te gehoorzamen en zal zichzelf opofferen voor de bevrediging van de verlangens van de meester'. Als de SM te heftig werd voor de vrouw, kon ze hem aan de hand van het 'veiligheidswoord' Mario laten stoppen.

Dit jaar gingen ze uit elkaar en begon de vrouw een juridische procedure. De man verdedigt zich door te zeggen dat ze het allebei vrijwillig deden en dat het document ook zonder dwang was getekend.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app