Intimidatie

'Niet zijn schuld'

31.08.2012 . 18.01

Moslims mogen vieze praatjes hebben

Een Britse apotheker die zijn vrouwelijke collega's lastig viel met vieze praatjes, komt er zonder straf mee weg. Volgens een tuchtraad kan de man er vanwege zijn streng islamitische achtergrond niks aan doen. De arme man was zich er niet van bewust dat hij zich onbehoorlijk gedroeg.

Khalil Jamil ondervroeg een van de vrouwen over haar favoriete standjes. En een ander werd aan de tand gevoeld over de seksgewoonten van haar paarden. Ook ging hij naast een vrouw staan en vroeg of ze van sport hield. Toen ze ontkennend antwoordde, zei hij dat hij aan boksen deed en of ze aan zijn buik wilde voelen. Dat wilde de vrouw niet, maar toch pakte hij haar pols beet en probeerde hij haar hand op zijn buik te wrijven.

De General Pharmaceutical Council vond na onderzoek dat hij zich ongepast gedroeg door te dicht bij zijn vrouwelijke collega's te gaan staan en die rare gesprekken aan te knopen. Maar hij kon het echt niet helpen. Door zijn gelovige achtergrond was hij niet gewend in contact te zijn met vrouwen en had hij gebrekkige sociale vaardigheden, meldt Daily Mail.

De man kwam er met een waarschuwing vanaf. Maar ja, het kan zomaar weer gebeuren natuurlijk. Kan ie niks aan doen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app