Keith

Karen

31.08.2012 . 19.38

Transseksueel wil agente worden

Twintig jaar geleden moest de 26-jarige Keith Gale ontslag nemen bij de politie in Engeland. Hij wilde vrouw worden en dat ging niet samen met het beroep van agent. Twee decennia later doet Karen, zoals de transseksueel nu heet, een nieuwe poging. Ze wil politievrouw worden.

Karen werd in Engeland bekend doordat ze meedeed aan een documentaire over transseksuelen. De operatie, waarbij de penis werd verwijderd, was op de landelijke televisie te zien. Doordat de maatschappij tegenwoordig veel meer openstaat voor mensen met een andere levensstijl, hoopt ze alsnog aan de slag te kunnen gaan als agente.

Karen, toen nog Keith, werkte vier jaar als agent in het plaatsje Romford. Zijn vrouw trof hem een keer aan in vrouwenkleren. Daarna volgde de bekentenis dat hij als vrouw door het leven wilde gaan. Toen hij dat aan zijn chef vertelde, werd hem meegedeeld dat hij dan maar ontslag moest nemen. Maar de tijden zijn veranderd, schrijft The Sun.

Over twee maanden hoort Karen of ze welkom is in het blauwe uniform. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan ze altijd nog zelf een politiepakje aanschaffen, gezien ze dol is op verkleedpartijtjes...

  •  
Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app