Onderwijs

In je blootje

02.09.2012 . 11.54

Stripteasekunde in je vakkenpakket

Studentes bij wie een langstudeerboete in de nek hijgt, kunnen altijd nog naar Canada. De stripclub Leopard's Lounge in Ontario biedt een bijdrage aan de studiekosten aan voor alle vrouwen die daar een bijbaantje nemen. Alleen slimme, hardwerkende studentes dienen te reageren, want een voorwaarde is dat ze minstens een 8 gemiddeld moeten staan. Want ja, een goed stel hersenen is natuurlijk onmisbaar tijdens een stripshow.

Vanwege nieuwe immigratieregels kampt Leopard's Lounge met een acuut stripperstekort . Eerder gaf de Canadese overheid jaarlijks 800 visa uit, speciaal voor buitenlandse vrouwen die in de 'adult entertainment'-industrie wilden werken, maar de exotische danseressen komen het land niet meer in. Vandaar dat de eigenaren van de club hun hoop op welgevormde studentes hebben gevestigd.

De website van de bar meldt dat ze een 'compleet onderwijsprogramma' aanbieden aan al hun naaktdanseressen. "De meiden kunnen elk vak volgen dat ze willen", aldus de eigenaar tegen de Toronto Sun. Talent en ervaring is niet belangrijk, want hij biedt zijn werkneemsters ook een make-over en danslessen aan.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app