Zeldzaam

Gemengde baby's

02.09.2012 . 16.51

Stel krijgt Duo Penotti-tweeling

"Ik kan ze tenminste niet door elkaar halen", zei Pamela Frazer nadat ze haar pasgeboren tweeling voor het eerst zag. De meisjes lijken inderdaad niet bepaald op elkaar. Candice Anne is zwart en Aleisha Lilly blank.

 

Pamela is niet vreemdgegaan met de melkboer, weet The Sun. Zowel Pamela als haar man Oswald hebben gemengd bloed. Haar dochtertjes zijn tegelijkertijd, maar elk uit een verschillende ei-sperma combinatie gegroeid. Volgens Pamela's dokters komen tweelingen met een verschillende huidskleur één op de miljoen keer voor.

Candice en Aleisha zijn niet de enige Duo Penotti-tweeling in de wereld. Zo werden in 2008 in Duitsland de zwart-witte jongetjes Leo en Ryan geboren. In 2006 kwamen in Engeland de verschillend gekleurde broertjes Kaydon en Layton ter wereld. Ook in Engeland wonen de zusjes Kian, zwart, en Remee, blank. En het gemixte Britse stel Dean Durrant en Alison Spooner hebben zelfs twee gemengde tweelingen gekregen: Hayleigh en Lauren en zeven jaar later Leah en Miya.

De tweelingbroers James en Daniel doen er nog een schepje boven op. James is zwart en homo, Daniel blank en hetero, zo schreef The Guardian vorig jaar.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app