Saaie boel

Fifty Shades of Grey

02.09.2012 . 20.25

Seksleven schrijfster niet spannend

Miljoenen vrouwen verslinden de Fifty Shades of Grey-trilogie, geschreven door de Britse E.L. James. Haar man heeft nu een stuk geschreven waaruit blijkt dat ze haar inspiratie in ieder geval niet uit haar eigen seksleven haalt.

Erika, zoals E.L. eigenlijk heet, schreef tot een paar jaar geleden scripts voor televisieseries. Toen kwamen de Twilight-boeken en films uit, en Erika wist dat ze haar roeping gevonden had: ze wilde romantische boeken schrijven. Al vond ze wel dat er in Twilight niet genoeg kinky seks zat, dus voegde ze aan haar eigen verhalen onder andere een zweep en een buttplug toe.

Volgens haar man Niall Leonard zuigt ze al die sexy dingen uit haar duim, want in de slaapkamer van Erika en Niall gaat het er lafjes aan toe. "Ik ben de minst romantische man die je ooit zult ontmoeten", aldus Niall. "Het eerst kerstcadeau dat ik haar ooit gaf, was een blikopener."

Niall ergert zich niet aan fans van de boekenserie, maar wel aan journalisten en hun belachelijke vragen, schrijft hij in The Guardian. Die willen bijvoorbeeld weten of James en Leonard een SM-kelder hebben. "Fifty Shades of Grey is een verzinsel, zijn ze soms vergeten wat dat woord betekent?"

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app