Slim hoor

Facebook = handig

02.09.2012 . 21.49

Ouders ontmaskeren eng vriendje

De ouders van een 17-jarig meisje uit Washington waren wanhopig. Hun dochter was verliefd geworden op een man die was veroordeeld voor een seksueel misdrijf, maar ze weigerde de relatie te beëindigen. De ouders gebruikten vervolgens Facebook om te bewijzen dat de knul toch echt een viezerik was.

Jesper en Julie Myrfor hadden niets tegen op William Elms, de 19-jarige nieuwe vriend van hun dochter. Toen kwamen ze erachter dat Elms een schimmig verleden had en eisten ze van hun dochter dat ze de relatie zou verbreken. Dochterlief had daar geen zin in, ze was verliefd op William en vertrouwde hem.

De ouders gingen vervolgens wel erg ver om haar vriend te ontmaskeren. Ze deden zich op Facebook voor als een 15-jarig meisje, zonder dat hun dochter of de politie van dat plan op de hoogte waren. William begon na een tijdje inderdaad seksueel getinte berichten en foto's naar het zogenaamd 15-jarige meisje te sturen, schrijft Skagit Valley Herald.

Nadat ze het bewijs aan hun dochter hadden laten zien, verbrak ze direct de relatie. Daarna stapten de Myrfors met de berichten en foto's naar de politie. Elms zit inmiddels weer achter de tralies.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app