65.000 euro

Gierige vent

03.09.2012 . 19.23

Fortuin voor scheiding uitgegeven

Scott Brown had een fortuin verdiend bij een spelshow op televisie, maar was niet van plan om het met zijn toekomstige ex-vrouw te delen. Daarom smeet hij binnen een paar maanden 50.000 Britse ponden over de balk. Mevrouw Brown kwam daar pas achter toen ze de bewuste aflevering van het programma Deal Or No Deal op televisie zag.

De 33-jarige Brown won omgerekend 63.000 euro. Hij betaalde eerst alle schulden van het stel af en zette wat geld apart voor de rechtszaak rond de scheiding. De vader van twee kocht kleding en speelgoed voor zijn kids en vervolgens was papa zelf aan de beurt. 

Brown nam het er flink van. Hij verwende zichzelf onder andere met een iPad, een vakantie in Mexico en een tweedehands Jaguar, schrijft Daily Mail. De laatste restjes gingen op aan een cursus om elektricien te worden, zodat hij na de scheiding een nieuw leven kan beginnen. De relatie tussen Brown en zijn vrouw moet wel heel slecht zijn geweest, want zij merkte al deze aankopen blijkbaar niet op.

Zijn voormalige vrouw wilde, zoals hij al had zien aankomen, ook een graantje meepikken en dus diende ze een aanklacht in. De gierige Brown, die sinds de breuk bij zijn ouders op de vloer slaapt, walgt van haar. "Waarom zou zij recht op dat geld hebben? Mijn leven ligt in puin."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app