lijden

'Schop in ballen'

04.09.2012 . 14.28

Man moet ouders opgraven

Scheiden is lijden. Maar voor een Australiër is het wel heel erg lijden. Hij moet namelijk na de scheiding met zijn ex-vrouw, zijn ouders opgraven en naar een andere plek brengen.

De arme man woonde samen met zijn gezin op de boerderij van zijn overleden ouders. Om zijn vader en moeder te eren, besloot hij hun urnen op het landgoed te begraven en er grafstenen en een bronzen monument bij te plaatsen. 

Volgens The Sydney Morning Herald ontstond er een bittere strijd om het onroerend goed, toen het huwelijk tussen de twee op de klippen liep. De rechter heeft bepaald dat de vrouw het landgoed krijgt, aangezien zij geïntegreerd is in de plaatselijke gemeenschap en geen baan heeft. De man had als argument dat de boerderij van zijn familie was geweest, maar dat mocht niet baten.

De man krijgt van de rechter veertien dagen de tijd om de graven en gedenktekens weg te halen. Blij is hij in ieder geval niet. "Het voelt als een schop in mijn ballen. Dit is niet gewoon een huis. Dit is het huis van mijn ouders", laat hij aan de Australische krant weten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app