addicted

900 snoepjes per dag

04.09.2012 . 16.17

Vrouw verslaafd aan kattensnoepjes

Verslaafd aan eten, sigaretten en heroïne is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Maar het eten van 900 kattensnoepjes is toch wel andere koek. Volgens Daily Mail doet een 46-jarige vrouw uit Michigan dit elke dag.

Tijdens haar scheiding woonde de Amerikaanse vrouw alleen met haar drie katten. Overmand door verdriet, raakte ze in de verleiding om een kattensnoepje te nemen. En dit smaakte blijkbaar naar meer. “Ze zitten boordevol smaak, ik houd echt van deze snoepjes”, aldus de vrouw.

De verslaafde kattensnoepster geeft maar liefst 160 euro per maand uit aan snoepjes voor zichzelf. Ze heeft toegegeven dat ze minder besteedt aan haar ‘menselijke’ boodschappen. “Er zijn zelfs dagen dat ik geen menselijk voedsel eet.” De vrouw is zo verslaafd dat ze de snoepjes ook in haar auto, handtas en naast haar bed bewaart.

De broer van de vrouw maakt zich ernstige zorgen om haar gezondheid. Volgens hem is het vies. “Er zijn vier verschillende voedselgroepen en kattenvoedsel is daar niet één van.”

 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app