Gekke Rus

Morbide grap

04.09.2012 . 18.44

'Dode' man doet aanzoek

Alexey Bykov is een echte Rus. Zo'n gek die alles net even wat extremer doet dan wij gewend zijn. Alexey had namelijk het briljante plan om zijn eigen dood in scène te zetten. Niet zonder reden, want de beste man wilde zijn vriendin op een ludieke manier ten huwelijk vragen. Nou, dat is gelukt.

De 30-jarige Rus uit Omsk huurde een regisseur, stuntman en een scriptschrijver in, om een zo realistisch mogelijk auto-ongeluk na te spelen. Vervolgens regelde Bykov dat zijn vriendin naar de onheilsplek toe kwam.

“Toen ik Alexey onder het bloed op de grond zag liggen en het ambulancepersoneel me vertelde dat hij was overleden, barstte ik in tranen uit”, vertelt de vriendin van de grappenmaker. Net voordat de jongedame volledig instortte, sprong Bykov op en vroeg zijn vriendin ten huwelijk. Leuk joh.

Waarom Alexey zo wreed was? “Ik wilde haar laten weten hoe leeg haar leven was zonder mij en dat het leven dan geen betekenis meer heeft”, vertelt de Rus doodleuk aan Orange News. Zijn vriendin was boos, maar zag er uiteindelijk de grap wel van in en zei ja. Wij vinden Alexey gewoon een eikel.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app