Stuntvrouw

Spannend ritje

06.09.2012 . 19.04

Vrouw parkeert auto in stroommast

Jeris Herrera heeft haar roeping als stuntvrouw gemist. De 33-jarige Amerikaanse raakte afgelopen week in Millcreek van de weg om na een Hollywood-achtige manoeuvre bovenop een stroommast tot stilstand te komen. 

"Ik reed ergens overheen, een vuilnisemmer ofzo," zegt Jeris bij KSL. Politieagent Justin Hoyal vertelt het vervolg van het verhaal. "Ze reed door drie verschillende tuinen, door hekjes, door bosjes, over brievenbussen en eindigde bovenop een elektriciteitskabel van een stroompaal."

Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen, is voor iedereen een raadsel, ook voor Jeris zelf. "Op een gegeven moment klapte mijn airbag uit, vanaf dat moment zag ik helemaal niets meer en kon ik alleen maar hopen goed terecht te komen. Toen ik uiteindelijk in die kabel hing, was ik dolgelukkig dat een lieve meneer me uit de auto kon helpen. Je hangt daar anders maar te bungelen."

Verder is Herrera vooral heel erg blij dat ze geen slachtoffers heeft gemaakt. Wel baalt ze van de aangerichte schade. En dat zullen de inwoners van Millcreek ook wel gedaan hebben, want die zaten een paar uur zonder stroom.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app