Clownskop

Gevaarlijke gek

07.09.2012 . 14.54

Dubbelganger James Holmes is toeval

Een man met roze haar en een beschilderd gezicht heeft tijdens een 'onschuldig' tripje naar de bios voor lichte paniek gezorgd in Florida. Andere bezoekers vonden hem wel erg lijken op James 'The Joker' Holmes, die onlangs 12 mensen neerknalde bij de première van The Dark Knight Rises in Colorado.

De bedrijfsleider belde de politie, die de man met het roze haar direct kwamen inrekenen - er bleek namelijk nog een arrestatiebevel op zijn naam klaar te liggen. Hij had geen wapens bij zich en verzette zich volgens de politie niet toen hij werd meegenomen.

De 21-jarige Christopher Sides moest donderdag voor de rechter verschijnen. Volgens News 13 verklaarde hij tegen de rechter dat hij zich wel vaker zo uitdoste. Sterker nog, hij wist niet eens dat een andere bioscoopganger met een opvallende haarkleur (meer oranje dan roze, dat dan weer wel) een bloedbad had aangericht. "Ik had er geen idee van, omdat ik nooit tv kijk", aldus Sides, die een kaartje had gekocht voor The Expendables 2.

De man vertelde verder dat hij onlangs weer begonnen is met het slikken van pillen, omdat het niet zo goed met hem gaat. "Ik merkte dat ik gewelddadig begon te worden, terwijl ik helemaal niet zo ben."

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app