400 km

Lekker pendelen

08.09.2012 . 12.09

Parkeerservice jat auto van klant

Een Duitse familie zag vlak na de landing op de luchthaven van Düsseldorf hun eigen auto bij de trap van het vliegtuig staan. Een bedrijf gebruikte hun auto als pendelwagen. Foutje van het bedrijf dat de parkeergarage van het vliegveld beheert.

De Duitsers hadden hun auto, voor ze op vakantie gingen, achtergelaten bij het bedrijf. Dat zorgt niet alleen voor de parkeergarage, maar biedt ook shuttlediensten aan.

Toen de vader van het gezin zijn auto zag wegrijden, belde hij meteen de politie. De man kon zonder moeite aantonen dat het zijn auto was. Het bedrijf zei dat het een foutje was geweest van een medewerker die in tijdelijke dienst was.

Toen de eigenaar van de auto op zijn kilometerteller keek, bleek het niet om een eenmalige fout te gaan. Zijn auto had tijdens zijn vakantie 400 kilometer afgelegd. Daar kwam ook nog eens bij dat de bestuurder die op de luchthaven met de wagen rondreed geen rijbewijs had. De politie heeft er volgens Die Welt een hele klus aan, want de zaak wordt tot op de bodem uitgezocht.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app