Weggelopen

1600 kilometer

08.09.2012 . 10.16

Meisje vlucht naar online vriendje

Romantisch of getikt? Een meisje van 13 uit Texas stal haar moeders bankpas en de auto van haar broer zodat ze naar haar vriendje kon. Die knul kende ze van het internet en woonde 1600 kilometer verderop in Kentucky.

Elizabeth Annette Robinson had een briefje voor haar ouders achtergelaten, waarin ze schreef dat ze gepest werd op school en bij een vriendinnetje was blijven slapen. Maar haar moeder geloofde daar niks van. "Ze had me verteld dat ze een jongen online had ontmoet en ze noemde hem haar vriendje", vertelde haar moeder aan KHOU.

Volgens moeders kwam Elizabeth haar slaapkamer bijna niet meer uit en was ze altijd met haar vriendje Dylan aan het praten. Ze had de jongen leren kennen tijdens het online gamen en de twee stuurden elkaar al snel liefdevolle e-mails. Nadat haar vader haar verboden had om nog met hem te praten, besloot ze om naar Kentucky te rijden om bij Dylan te kunnen zijn.

Met behulp van de politie werd Elizabeth onderschept in Nashville, honderden kilometers van huis. Een paar uur later kwam haar vader haar ophalen, maar hij bracht haar niet direct terug naar huis. In plaats daarvan besloot hij dat ze Dylan mocht ontmoeten en reden vader en dochter samen naar Kentucky. Hoe het nu met de tortelduifjes gaat, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app