Rare pa

Advertentie

09.09.2012 . 10.43

Rouwbericht voor levend zoontje

Een man in het Amerikaanse Colorado liet onlangs een ontroerend overlijdensbericht over zijn 7-jarige zoontje Seth in de krant plaatsen. Heel lief, maar het jongetje is springlevend.

De vader, Jason McCoy, liet weten dat zijn zoon Seth in het Children's Hospital in Denver het tijdelijke met het eeuwige had verwisseld. "Ook al was hij nog maar 7 jaar oud, hij raakte de levens van velen. We troosten ons met de wetenschap dat hij bij de Heer is en op ons neerkijkt met een grote glimlach op zijn gezicht", schreef McCoy.

Volgens de moeder van het kind, Jennifer Stretch, die van McCoy gescheiden is, woont Seth bij haar en is hij gezond en wel. Ze zegt geen idee te hebben waarom haar ex zegt dat hun zoontje dood is. Volgens haar heeft McCoy al meer dan een maand geen contact opgenomen. "Ik ben er misselijk van", zegt ze tegen Fox News. "Het is frustrerend, vooral omdat het niet strafbaar is om een nep-overlijdensbericht te plaatsen. Ik kan er niets tegen ondernemen."

De vader claimt dat hij door een gemeentelijke instantie op de hoogte was gesteld van de dood van zijn zoon. Maar de betreffende instantie ontkent dat. "Als hij leeft, wil ik hem zien", zegt McCoy nu.

Merkwaardig is ook nog dat in de advertentie een andere vrouw wordt opgevoerd als Seths moeder. Deze Bethany Tharp zegt dat ze bezig was de jongen te adopteren. Raar verhaal, dit.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app