Buren

Nieuwe liefde

08.09.2012 . 16.07

Kaketoe scheldt ex uit voor hoer

Toen de kaketoe van de buurvrouw haar voor de zoveelste keer voor 'hoer' uitmaakte, was Kathleen Melker het zat. Het was niet de eerste keer dat de vogel de arme vrouw en haar vriend Craig Fontaine de huid vol schold. Het dier bleek hier namelijk speciaal voor getraind door zijn eigenaresse, niet geheel toevallig de ex-vrouw van Craig.

Een keer moest het stel zelfs 15 minuten lang een scheldkanonnade aanhoren. De twee hebben de jaloerse buurvrouw en haar huisdier Willy voor de rechter gesleept, meldt de Providence Journal. Lynne Taylor heeft volgens de krant ook al eens gedreigd om de kat van het stel te ontvoeren en te verzuipen. Verder gooide ze weleens stenen over de schutting.

De rechter wist niet zo goed wat ze met de burenruzie aan moest. Het stel beriep zich op gemeentelijke regels met betrekking tot huisdierengeluid, maar hier staat slechts een kleine geldboete op. Daarom is voor misschien wel de enige oplossing gekozen: de twee vrouwen zijn volgens Providence Journal verboden nog contact met elkaar te hebben.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app