Dead sexy

Gulle gever

08.09.2012 . 19.17

Verkrachter doet gevangenispleeg

Een verpleegster in een Britse gevangenis zegt verkracht te zijn door één van de gevangenen, een man die, jawel, levenslang vastzit wegens meervoudige gewelddadige verkrachtingen. Maar waarom stuurde ze hem dan sms'jes waarin ze hem haar liefde verklaarde en hem 'dead sexy' noemde?

In Leeds staat de 47-jarige Karen Cosford, verpleegster in de streng beveiligde Wakefield Prison, dezer dagen voor de rechter. Samen met haar collega's Carolyn, Jacqueline en David. Het proces draait rond de seksuele avontuurtjes van Karen met de gevangene Brian McBride. De twee deden het in de cel, terwijl Karens collega's voor de deur de wacht hielden.

Stom genoeg liet ze wel allerlei bewijsmateriaal achter in de cel van haar gevaarlijke lover. Bewakers werden achterdochtig toen ze daar maar liefst vier mobiele telefoons plus een liefdesbrief aantroffen. Eén van de bewakers die de serieverkrachter ondervroegen, was toevallig Darrie Cosford, Karens echtgenoot. McBride liet aan hem doorschemeren dat hij het met Cosfords vrouw deed.

Karen speelde de vermoorde onschuld en deed aangifte van verkrachting door de gevangene. Maar daar trapte de politie niet in. Vooral door de sms'jes die Karen stuurde aan Brian, met teksten als 'ik hoop dat je net zo van mij houdt als ik van jou en mij net zo veel mist, ik kan niet wachten tot je vrijkomt' en 'je bent gul, gevoelig als je dat wilt zijn en dead sexy'.

Karen en haar collega's blijven overigens alles ontkennen. Het juryproces gaat volgens de Daily Mail binnenkort verder.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app