Zuiplap

Eigen fles drank mee

09.09.2012 . 19.13

Vrouw misdraagt zich in vliegtuig

"Ik wil verdomme muziek horen", eiste een dronken vrouw die laatst een vlucht naar Londen terroriseerde. In haar handbagage werd een fles gin aangetroffen.

Bela Chopra was al dronken toen ze in Dubai aan boord van het vliegtuig stapte. De ogen van de Britse vrouw waren bloeddoorlopen en ze rook naar drank, meldt Daily Mail.

Eenmaal aan boord bleef ze slokken uit een fles gin nemen. En daar kreeg ze trek van, bleek toen de maaltijden geserveerd werden. Bela at niet alleen haar eigen eten, maar stal ook snacks van de borden van haar medepassagiers.

Ze eiste ook dat de stewardess muziek over de luidsprekers zou spelen. Mensen die haar probeerden te kalmeren, moesten 'opdonderen'.

Na aankomst in Londen werd ze opgepakt. Toen ze nuchter was, kwam ze met en verklaring: ze leed aan slaapgebrek en had vliegangst. Vandaar dat ze zichzelf had proberen te kalmeren met gin.

Hoewel Bela waarschijnlijk een lollige vlucht heeft gehad, hebben wij vooral medelijden met de andere mensen die in het vliegtuig zaten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app