Sport

Strippers in wording

10.09.2012 . 20.11

Nieuw: paaldansen voor koters

Zo ongepast dat het bijna grappig is: paaldanslessen voor kinderen. Een Canadese dansstudio denkt er een gat in de markt mee te hebben gevonden. Volgens de eigenaresse is paaldansen voor alle leeftijden en worden de kinderen uit haar lessen later heus geen strippers.

De Twisted Grip Dance and Fitness Studio in het plaatsje Duncan bood al flink wat lessen paaldansen voor volwassenen aan. De deelnemers aan die lessen vroegen om lessen voor hun kinderen, aldus eigenaresse Kristy Craig.

"Ze zeiden: 'Mijn dochter speelt thuis steeds met mijn danspaal, ik zou het geweldig vinden als ze zou leren hoe ze kan paaldansen zonder zichzelf pijn te doen'", vertelt Kirsty aan National Post. Daarom besloot ze om de les in het leven te roepen. Voor het flinke bedrag van 70 Canadese dollars (55 euro) kunnen koters dus nu om een danspaal leren kronkelen.

De speciale kinderles heeft al een paar aanmeldingen. De jongste toekomstige paaldanseres is pas vijf en er heeft zich ook een jongetje opgegeven. Kristy schrapt de seksuele bewegingen die ze aan haar volwassen studenten leert wel uit de kinderlessen. Paaldansen is een sport, zegt Kristy. Dat wij het met strippen associëren, ligt blijkbaar helemaal aan ons.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app