Brooklyn

13 beesten gevonden

11.09.2012 . 09.57

Appartement is net dierentuin

Zijn wij even blij dat we niet in Brooklyn wonen. Daar haalde de politie dertien exotische dieren uit een appartement, waaronder twee alligators en een schorpioen. De buren hadden geen idee dat er zoveel gevaarlijke dieren in hun gebouw woonden.

In totaal werden er twee alligators, een boa constrictor, vijf pythons, twee hagedissen, een gekko, een schorpioen en een tarantula gevonden. "Ze hebben ook een paar pittbulls", voegde een geschrokken buurman toe aan de lijst gevaarlijke dieren. Hij krijgt vooral de kriebels van de tarantula, omdat hun gif dodelijk is, vertelt hij aan DNAinfo.com.

Volgens de benedenburen hoorden ze vaak rare geluiden boven hun hoofd, maar ze zaten vooral met de honden. Hun baasjes lieten de pittbulls in de hal plassen en poepen en dat stonk nogal.

De beheerders van het gebouw zijn ook geschokt, maar de ontdekking verklaart wel waarom ze nooit werden binnengelaten als ze bij het appartement langs gingen. De politie doet onderzoek naar de vondst. De dieren maken het goed.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app