Onschuldig!

Verlenging kan niet

13.09.2012 . 12.23

Vrouw doodt man met penisvergroting

De 35-jarige kwakzalver Kasia Rivera wordt ervan beschuldigd een jonge man te hebben vermoord door zijn penis te vergroten. Zelf zegt ze natuurlijk dat ze onschuldig is.

Rivera zou de 22-jarige Justin Street hebben vergiftigd door zijn piemel te injecteren met siliconen, weet CTV. Daarmee hoopte Street een flinke zwans te krijgen, maar het liep net wat anders en hij ging dood. Iedereen weet natuurlijk dat een penisvergroting helemaal niet kan, behalve Justin.

Toch is Justin niet de enige simpele ziel met een bord voor zijn kop. Eerder kwam de transseksuele kontvergiftiger Oneal Ron Morris in het nieuws vanwege het injecteren van een mengsel van cement en bandenplakspul. In Amerika is het blijkbaar hip om langs te gaan bij dit soort goedkope nepdokters die je even 'oplappen'. 

Wij snappen het niet zo goed, want wanneer je een korte blik werpt op de kwakzalvers, zie je eigenlijk wel dat het niet goed kan gaan. De lippen van Rivera zitten haast onder haar kin en ook met Ron Morris is iets niet helemaal in orde.

Dr. Phil interviewde trouwens enkele monstercreaties van Duchess. Kijk, huiver en leer:

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app