Gekke vrouw

Avontuurlijke avond

13.09.2012 . 07.48

Seks onder schot in rijdende auto

Seks hebben in een rijdende auto is al een avontuur, maar dan ook nog een wapen op je gericht krijgen? Het overkwam een man in de Amerikaanse plaats Port Charlotte.

De man nam na een avondje stappen samen met een vriend twee vrouwen mee naar huis. Een van de vrouwen wilde seks met het slachtoffer, zei ze. Maar voor het zover was, vroeg ze of hij 200 euro voor haar had. Zoveel geld had hij niet op zak, maar hij gaf haar 95 euro. De man ging even naar de badkamer en toen hij daaruit kwam, waren de vrouwen gevlogen.

Hij had gelukkig het telefoonnummer van een van hen en belde haar op. Ze maakten een afspraak op een parkeerterrein. Tot zijn verbazing verscheen daar niet de vrouw die hij al geld had gegeven, maar de andere vrouw. Die stapte bij hem in de auto en begon seks met hem te hebben terwijl hij aan het rijden was.

Terwijl de twee bezig waren, vroeg ze net als haar vriendin om geld. Toen de man zei dat hij niets meer had, trok ze een geweer. De twee begonnen te vechten, waarop de auto van de weg raakte en tegen een palmboom tot stilstand kwam.

De vrouw sloeg op de vlucht, maar liet het pistool achter. Zij werd later gearresteerd, meldt Winknews. De man kreeg z'n geld niet terug, maar heeft vanaf nu wel een goed verhaal voor op feestjes.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app