Schipbreuk

IJskoude zee

13.09.2012 . 11.20

Visser overleeft 26 uur in visbak

Een 19-jarige onervaren visser mag blij zijn dat hij zijn verhaaltje nog kan navertellen. Hij heeft 26 uur in een visafvalbak op een ijskoude zee gedobberd na een schipbreuk.

Ryan Hemmis dacht samen met Stonie Huffman, een ervaren visser, lekker een dagje te gaan vissen op de Stille Oceaan bij Alaska. Door storm kapseisde hun boot en werden ze beiden het woeste water opgeslingerd.

Volgens Daily News kropen ze allebei in een visafvalbak, van één bij één meter, om in leven te blijven. Metershoge golven scheidden ze al snel van elkaar. Stonie spoelde na twee uur aan op een strand, waar hij werd opgepikt door hulpdiensten.

Ryan had wat minder geluk: hij dreef nog altijd op zee. Om te tijd te doden, zong hij liedjes als: Rudolph the Red-Nosed Reindeer en Row, Row, Row Your Boat.

Na 26 uur werd hij eindelijk gevonden. Volgens het reddingsteam is het een wonder dat ze het allebei overleefd hebben. Ryan heeft op geen enkel moment gedacht dat hij het niet zou overleven. "Ik bleef mezelf oppeppen door te zeggen dat ik Ryan Harris was en dit zou overleven."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app