Sukkels

Buit op straat

14.09.2012 . 11.49

Bankovervallers smijten met geld

Vier Amerikaanse dieven hebben na een geslaagde bankoverval in Los Angeles met geld gesmeten, maar niet op de manier zoals ze het zich waarschijnlijk hadden voorgesteld. Tijdens een achtervolging gooide een van de overvallers zo’n beetje de hele buit op straat.

Nadat de vier de gewapende overval hadden gepleegd, vluchtten ze in een gejatte Volvo. Toen de politie ze bijna te pakken had, sprongen twee overvallers uit de wagen en zetten ze het op een lopen. De andere twee reden verder. Een van hen gooide op de snelweg klauwen vol geld uit de auto. Dat zorgde voor gevaarlijke situaties omdat omstanders zonder te kijken de weg opliepen om een graantje mee te pikken.

Uiteindelijk werden de overvallers klem gereden. Ook daarna renden mensen naar de auto om te kijken of er nog wat geld te halen was. Nogal dom, want de overvallers waren gewapend en de politie liep met getrokken pistolen rond.

Ondertussen hadden agenten de grootste moeite om mensen ervan te overtuigen dat ze het opgeraapte geld beter in konden leveren. Bij sommigen hielp het dreigement dat ze via de videobeelden wel opgespoord zouden worden. "Ik pakte wat ik pakken kon, maar later bedacht ik me dat ik net zo fout zat als de overvallers", zei Sal Rayas tegen KTLA.

De twee overvallers in de Volvo werden opgepakt. Hun gevluchte maatjes zijn nog steeds niet boven water.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app